Gezelligheid

Gezelligheid bij de Eeterij

Bij onze Eeterij waan je je weer even terug in de tijd. Wij zijn gevestigd in een oud restaurant Duinenzathe. Het gebouw en de inrichting stralen deze oudheid nog deels uit en dat beleef je als bezoeker. Kom eens bij ons binnen in de Eeterij of bezoek het kookmuseum (uit grootmoeders tijd).

Ook kunt u heerlijk van het zonnetje genieten op ons uitgebreide terras. Dit terras geeft uitzicht op de bosrand en ingang van het Nationaal Park. Met uitzicht op het nieuwe plein en de koepel heeft u ook nog Bike Totaal Kramer op 30 meter afstand. Hier kunt u uw ATB, E-bike of zelfs de rolstoelfiets huren en eindeloos van de schitterende omgeving genieten. Het terras biedt de gelegenheid om een drankje, lunch en zelfs diner te nuttigen.

Appelscha

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het nationaal Park Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.

Eeterij Oud Duinenzathe ligt aan de rand van dit prachtige park. U bevindt zich op loopafstand van een uitkijktoren met lift. Ook een betonnen pad van 2,2 km dwars door dit prachtige gebied, geeft ook mensen met een scootmobiel of rolstoel volop gelegenheid om van deze omgeving te genieten. Bij eeterij Oud Duinenzathe kunt na een wandeling of fietstocht even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch of diner.

Meer weten over Oud Duinenzathe?