Wandelen

Wandelen en daarna koffie

Wandelen en Appelscha zijn onlosmakelijk. Appelscha ligt naast een prachtig ‘Woud’, een Nationaal Park, waar erg veel te beleven is. Er zijn prachtige wandelroutes te verkrijgen die je langs pittoreske plekjes voeren, mooie uitgestrekte zandverstuivingen laten zien. Eeterij Oud Duinenzathe ligt aan de rand van dit prachtige park. U bevindt zich op loopafstand van een uitkijktoren met lift. Ook een betonnen pad van 2,2 km dwars door dit prachtige gebied, geeft aan mensen met een scootmobiel of rolstoel volop gelegenheid om van deze omgeving te genieten. Bij Eeterij Oud Duinenzathe kunt na een wandeling of fietstocht even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch of diner.

Appelscha

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het nationaal Park Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.

Eeterij Oud Duinenzathe ligt aan de rand van dit prachtige park. U bevindt zich op loopafstand van een uitkijktoren met lift. Ook een betonnen pad van 2,2 km dwars door dit prachtige gebied, geeft ook mensen met een scootmobiel of rolstoel volop gelegenheid om van deze omgeving te genieten. Bij eeterij Oud Duinenzathe kunt na een wandeling of fietstocht even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch of diner.

Meer weten over Oud Duinenzathe?