Vergaderen

Vergaderen in Eeterij Oud Duinenzathe

Bij Eeterij Oud-Duinenzathe kunt u ruimte afhuren en gebruiken voor bijvoorbeeld vergaderingen. U kunt de ruimtes hele en halve dagen afhuren. De eeterij ligt vlakbij een uitgestrekt natuurgebied, waardoor u halverwege de vergadering ‘even’ kunt onthaasten en een frisse neus kunt halen. Na het genieten van een heerlijke lunch kunt u de vergadering of het overleg voortzetten.

Informeer naar de mogelijkheden via deze link.

Appelscha

Op de grens van Zuidwest Drenthe en Zuidoost Friesland, ligt een bijzonder gebied. Het nationaal Park Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. In 2000 werd ruim 6000 hectare bos, heide, stuifzand en beekdalgraslanden aangewezen als Nationaal Park. Het Drents-Friese Wold behoort tot de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van Europa en is daarom aangewezen als Natura2000 gebied.

Eeterij Oud Duinenzathe ligt aan de rand van dit prachtige park. U bevindt zich op loopafstand van een uitkijktoren met lift. Ook een betonnen pad van 2,2 km dwars door dit prachtige gebied, geeft ook mensen met een scootmobiel of rolstoel volop gelegenheid om van deze omgeving te genieten. Bij eeterij Oud Duinenzathe kunt na een wandeling of fietstocht even bijkomen en genieten van een heerlijke lunch of diner.

Meer weten over Oud Duinenzathe?